Tranzit rendezvénysorozatFesztivál a határon
Kőszeg, 2012. augusztus 22-26. (szerda-vasárnap)


Kedves Barátunk!Az előzetes regisztrációt lezártuk.

Napi és hetijegyet a helyszínen, a Jurisics-várban felállított regisztrációs pultnál tudsz váltani. Korlátozott számban még rendelkezésünkre állnak kollégiumi és kollégiumi tornatermi szállások is. Így szállással kombinált belépőt is tudsz váltani a helyszínen. Ezt az első nap (augusztus 22.) a Hotel Írottkő (Fő tér 4.) halljában felállított regisztrációnál tudod megtenni, a második naptól (augusztus 23.) kezdődően a Jurisics-vár (Rajnis u. 9.) külső várudvarán felállított információs és regisztrációs pultnál.

Jegyárak (Helyszínen történő fizetéssel)

napijegy 2500 Ft (A jegy az adott napon a fesztivál programjain való részvételre jogosít)

hetijegy 6000 Ft (A fesztivál összes programján való részvételre jogosít)

Hetijegy kollégiumi tornatermi szállással 8400 Ft (A jegy tartalmazza a belépőt a fesztiválra, valamint 4 éjszaka szállást kollégiumi tornatermekben, reggelivel)

Hetijegy kollégiumi szállással 12000 Ft (A jegy tartalmazza a belépőt a fesztiválra, valamint 4 éjszaka szállást kollégiumi szobákban, reggelivel)

Családi hetijegy kollégiumi szállással 26400 Ft (A jegy tartalmazza 2 felnőtt és 1-3 14 év alatti gyermek belépőjét a fesztiválra, valamint 4 éjszaka szállást kollégiumi szobákban, reggelivel. Minden további gyermek +2000 HUF)